Tietoa minusta


Satu Paavola

Ayurveda Lifestyle Coach

Haluan auttaa sinua löytämään läheisemmän ja kuuntelevamman suhteen itseesi, jotta voit ymmärtää olevasi osa luontoa ja sen lainalaisuuksia.

Visioni on auttaa ihmisiä löytämään tie omaan elämäänsä ymmärtäen omien valintojen merkityksen sekä potentiaalin oman ja ympäröivän elämän parantamiseksi. Haluan auttaa asiakkaitani kokonaisvaltaisesti siten, että keho ja sen toiminnat, psyyke ja henki tulevat huomioiduksi kunkin ihmisen yksilöllisen tilanteen mukaisesti. Tavoitteeni on auttaa jokaista näkemään oman fyysisen laatunsa lainalaisuudet ja löytämään siihen sopivan ruokavalion ja elämäntavan. 

Olen alkuperäiseltä koulutukseltani Teatteritaiteen maisteri ja valmistuin Suomen Ayurvedainstituutista ayurvediseksi elämäntaidonohjaajaksi 2020. Olen opiskellut  ayurvedaa vuodesta 2016 ja tällä hetkellä opiskelen Sidha Veda perinteen mukaista ayurvedaa intialaisen Ayushakti Ayurved klinikan Dr. Smita Naramin johdolla.

Minulla on kokemusta mielen epätasapainon ja trauman aiheuttamista terveydellisistä haasteista kuten esim. addiktioista ja syömishäiriöistä ja koen, että on tärkeää ymmärtää mielen merkitys ihmisen kokonaisvaltaisessa terveydessä.